Методичне об’єднання у КЗ ДНЗ «Казка».

22 листопада 2017 року на базі комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад «Казка» відбулося методичне об’єднання на тему «Національно-патріотичне виховання дітей дошкільного віку» для вихователів всіх дошкільних закладів Комишуваської громади.

На методичне об’єднання були запрошені :       Шевченко Н.І. – начальник відділу освіти культури молоді та спорту; Заєць Н.Г. – заступник голови Комишуваської селищної ради з питань діяльності виконавчих органів;  завідуючі дошкільних закладів.

Присутні переглянули відкриті заняття:

  1. старша група «Хай у серці кожної дитини живе любов до України» – вихователь Жданова Л.П.
  2. середня група «Українські страви» – вихователі Загуменна Г.Ф., та Василенко О.М.

Під час теоретичної частини вихователь-методист Мірець В.В. надала консультації та поради з питань національно-патріотичного виховання. Звернула увагу на інноваційні підходи до реалізації завдань патріотичного виховання в дошкільних закладах.

Під час проведення вікторини «Підвищення національної культури і свідомості педагогів» всі присутні продемонстрували свою компетентність з питання національної культури, ерудованість та творчі здібності.

На згадку про нашу зустріч та про наш дошкільний заклад вихованці порадували гостей своїми артистичними здібностями та талантами.