Маленькі зірки обєдналися в фестивалі “Сузір’я талановитих дошкільнят”

18 травня, в КЗ «Територіальний будинок культури» Комишуваської селищної ради відбувся фестиваль «Сузір’я талановитих дошкільнят». Як розповіла завідувач КЗ «ЗДО «Казка»» Комишуваської селищної ради Олена Філіппова цей святковий захід на території нашої громади ми проводимо вперше під гаслом «Щаслива дитина, усміхнена, грайлива». У фестивалі взяло участь близько 70 дошкільнят з 6 дитячих садочків, які розташовані в Комишуваській ОТГ: Магдалинівська філія КЗ «НВК «Джерело», Щасливівська філія КЗ «НВК «Джерело», ЗДО «Червона шапочка», ЗДО «Казка», ЗДО «Сонечко» та «Оленівський НВК». Метою фестивалю є знайомство дітей та їх вихователів один з одним – своєрідне єднання. Це можливість реалізувати та проявити здібності кожної дитини, адже неталановитих немає».

Щиро привітав усіх маленьких зірочок, батьків та вихователів голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян та висловив сподівання, що започаткований фестиваль стане щорічним й запалить на небосхилі зірки, таланти яких підкорять увесь світ.

Талановиті дошкільнята представили народні та сучасні пісні, вірші, танцювальні композиції. Дитяча безпосередність, щирість та емоційність виступів створили святкову атмосферу радості і добра.