Комишуваською селищною радою прийняті рішення щодо затвердження соціально значущих програм.

На двадцять четвертій сесії восьмого скликання Комишуваської селищної ради від 20.03.2018 рішенням № 2 затверджено «Програму поводження з твердими побутовими відходами на території Комишуваської селищної ради на 2018-2022 роки», метою якої є мінімалізація утворення твердих побутових відходів та зменшення їх негативного впливу на здоров’я людини та на навколишнє середовище. А також створення умов, що сприятимуть забезпеченню повного збирання, сортування, перевезення, утилізації, знешкодження та захоронення ТВП.

Для досягнення мети Програми передбачається виконання основних завдань, що включають в себе будівництво полігону ТПВ, створення системи санітарного очищення та посилення контролю за поводження з відходами на території Комишуваської селищної ради.

Рішенням № 3 Комишуваської селищної ради затверджено «Програму реконструкції, ремонту доріг загального користування місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Комишуваської селищної ради на 2018 рік», яка визначає обсяги та джерела фінансування робіт з реконструкції та ремонту доріг.

Основною метою Програми є збереження у 2018 році існуючої мережі автомобільних доріг та забезпечення задовільних умов руху транспорту, доступності сільських територій до адміністративного центру, вільного доступу до соціально значущих об’єктів інфраструктури.