Комишуваська селищна рада оголошує конкурс на визначення суб’єкта господарювання по наданню послуг з вивезення побутових відходів

Найменування організатора конкурсу: Комишуваська селищна рада Оріхівського району Запорізької області.

Місцезнаходження організатора конкурсу: вул. Хмельницького Богдана, буд. 49,                 смт. Комишуваха Оріхівського району Запорізької області.

Підстава для проведення конкурсу: рішення сорок третьої сесії  Комишуваської селищної ради  від 27.06.2019 № 6 «Про  проведення конкурсу на надання  послуг з вивезення побутових відходів»

Місце і час проведення конкурсу: 06 серпня 2019 року в приміщенні Комишуваської селищної ради Оріхівського району Запорізької області.

Прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Заяц Надія Гаврилівна, тел. (06141)-60-3-96, моб. тел. 095-172-45-18.

Кваліфікаційні умови до учасників конкурсу:

  • наявність матеріально-технічної бази;
  • вартість надання послуг;
  • досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів;
  • наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації;
  • наявність ліцензії на провадження господарської діяльності із збирання і заготівлі окремих видів відходів як вторинної сировини (у разі проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення вторинної сировини, що утворилася в результаті роздільного збирання побутових відходів).

Характеристика об’єктів утворення побутових відходів за джерелами їх утворення: багатоквартирні будинки та інше.

Способи подання конкурсних пропозицій: конкурсна пропозиція подається особисто, або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.

Місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій: 05 серпня 2019 року, Комишуваська селищна рада Оріхівського району Запорізької області.

Більш детальну інформацію щодо умов конкурсу можна дізнатися на сайті Комишуваської селищної ради, або за телефоном – (06141)-60-3-96.