Комишуваська ОТГ взяла участь у ІІІ Міжнародного форуму «InCo Forum-2018»

З 11 по 13 жовтня 2018 року,  у виставковому центрі «Козак-Палац» відбулося відкриття спеціалізованих виставок у рамках ІІІ Міжнародного форуму «InCo Forum-2018»: «Кооперація територіальних громад», «Будівництво та енергозбереження», «Зроблено в Запоріжжі».

Виставка «Кооперація територіальних громад» зібрала проекти об’єднаних територіальних громад Запорізької області. Саме у цій локації взяла участь Комишуваська ОТГ. Селищний голова Юрій Карапетян, разом з працівниками ради, презентували іноземним гостям, керівництву області, місцевим представникам бізнесу інвестиційний проект під назвою «Прикордонна залога», який покликаний збереженню історичної пам’ятки Микитинської фортеці та створенню на її базі потужного туристичного центу. Загалом у цій виставці взяли участь більше 20 представників об’єднаних територіальних громад: Оріхівська, Комиш-Зорянська, Біленьківська, Долинська, Гуляйпільська, Кирилівська, Павлівська, Плодородненська. Міста Бердянськ, Енергодар, Мелітополь тощо.

У виставці «Будівництво та енергозбереження» взяли участь представники компаній з Дніпра, Запоріжжя та Києва, які пропонували свою продукцію та послуги щодо встановлення сучасних систем енергозбереження, опалення, освітлення, рішення альтернативної енергетики, кондиціювання та вентиляції, благоустрою та проектування. Серед учасників – завод «SWAG-Котли» (визнаний лідер у виробництві твердопаливного обладнання з м. Мелітополь), компанія «Домокомплект» (український виробник збірних будівельних конструкцій), запорізький завод «Світлотехніка» (рішення з ефективного освітлення), інженерний центр «Теплостар» та багато інших.

А ось виставка «Зроблено в Запоріжжі» цього року представляла продукцію власного виробництва. В ній взяли участь компанії, що працюють у сфері технологій та роботизації зварювальних процесів («Тріада-Сварка»), виробництва електрообладнання (завод «Лідер Електрик»), проектування для промисловості («Група інститутів по проектуванню «ГІПРОПРОМ Буд»), інноваційних інженерних рішень (компанія «Сінтек»), виробництва хліба та хлібобулочних виробів (пекарня «Урожай») тощо.