Команда дівчат футболісток КЗ «НВК «Джерело» зайняли 3 місце у турнірі з міні-футболу

На території спортивного стадіону Омельницької філії імені академіка М. А. Доллежаля КЗ « НВК « Основа» Преображенської сільської ради відбувся традиційний XV ювілейний  турнір з міні-футболу серед дівчат пам’яті видатного садовода Єфіменка А.С. У ньому взяло участь 6 футбольних команд: КЗ «НВК «Джерело» Комишуваської селищної ради, Омельницька філія, Відрадненська ЗОШ Запорізького району, Новотаврійська ЗОШ, Інженерненська ЗОШ Пологівського району, Преображенський НВК.

За підсумками гри, І місце посіла команда Омельницької філії, ІІ – Відрадненська ЗОШ.  Комишуваська команда дівчат-футболісток отримала кубок, медалі, грамоти та дипломи одразу у декількох номінаціях: Грамота за ІІІ місце в загальному заліку XV ювілейний  турнір з міні-футболу серед дівчат пам’яті видатного садовода Єфіменка А.С; Диплом за І місце в конкурсі снайперів XV ювілейний  турнір з міні-футболу серед дівчат пам’яті видатного садовода Єфіменка А.С.; Грамота за ІІ місце в конкурсі пасувальників XV ювілейний  турнір з міні-футболу серед дівчат пам’яті видатного садовода Єфіменка А.С.. А ось Дарина Пітель, одна зі спортсменок футбольної команди КЗ «НВК «Джерело», отримала індивідуальну нагороду та зайняла І місце у номінації «Найкращий бомбардир».

Дівчата всіх команд проявили свої вміння та навички з неймовірним натхненням та азартом і твердо йшли до перемоги.  Тренери підтримували свої команди, давали потрібні настанови. Атмосфера на стадіоні була позитивна, наповнена як і радістю, так і хвилюванням. Кожна команда отримала заслужену нагороду.