З Днем усиновлення!

30 вересня Україна щорічно зустрічає День усиновлення, який було встановлено «ураховуючи суспільну значущість усиновлення в забезпеченні права кожної дитини на виховання в сім’ї, з метою підтримки та розвитку національного усиновлення». Це свято всіх усиновлювачів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, що прийняли до своїх родин дітей, які за різних обставин втратили рідні сім’ї. Це свято доброти та  милосердя. Невипадково воно збігається з християнським святом Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, адже усиновлення – це крок, який потребує великої духовної сили, віри, надії та любові.

Усиновити дитину- сироту, полюбити, виховати і виростити, як рідну – цей надзвичайно важливий крок щороку в   Україні роблять близько двох тисяч сімей. Саме вони вселяють в дитячі душі і серця віру, надію та любов, роблять дитинство світлим і радісним. Усиновлення дітей – це життєвий подвиг. Усиновлення заслуговує на повагу та пошану оточуючих. У цей день кожен небайдужий українець від імені усього суспільства, має щиро дякувати батькам-усиновителям, що дарують шанс дітям на здобуття щасливого майбутнього у новій сім’ї.

В день свята хочеться привітати батьків і дітей та побажати їм міцного здоров’я, віри в добро, натхнення, терпіння і обов’язково любові. Хай у Ваших домівках буде затишок, життя буде безхмарним, а прийняте рішення про усиновлення дитини стане одним із найкращих рішень у Вашому житті.