З’ЯВИЛИСЬ НОВІ ОСВІТНІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ПІДПРИЄМЦІВ ОБЛАСТІ

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України запрошує майбутніх підприємців та підприємців-початківців пройти триденний тренінг «Розпочни свій бізнес», отримати навички для ефективного ведення підприємницької діяльності та дізнатися більше про залучення фінансування від представників банків-партнерів державної програми доступних кредитів 5-7-9 та експертів SMEDO.

Програма тренінгу включає такі теми: бізнес-план, маркетинг, робота з персоналом, закупівлі, розрахунок собівартості, фінансове планування, стартовий капітал. Окремо організатори тренінгу презентують учасникам державну програму доступних кредитів 5-7-9% та прокоментують найважливіші аспекти планування власної справи для залучення зовнішнього фінансування.

Протягом тренінгу учасники працюватимуть над розробленням власного бізнес-плану, а після тренінгу, учасникам буде запропоновано менторську підтримку.

Для Запорізької області перші заняття відбудуться у серпні у місті Бердянську.  Тренінг заплановано на 28-30 серпня 2020 року. Для участі до 21 серпня 2020 року необхідно заповнити реєстраційну форму.

Відібрані учасники отримають лист-запрошення від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями.

Участь у тренінгах безоплатна.

Організатори забезпечують учасників доступом до навчальних матеріалів та харчуванням під час проведення тренінгу. Будь-які транспортні витрати учасників не відшкодовуються. Учасники тренінгів зобов’язані суворо дотримуватися вимог карантину.

Тренінги організовує Ресурсний центр ГУРТ у рамках проєкту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування уряду Данії, підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та участі Офісу розвитку малого і середнього підприємництва (SMEDO).

Довідково.

Більш детальну інформацію про офлайн-тренінг «Розпочни свій бізнес»   можна знайти за посиланням.

За матеріалами Урядового порталу