Звіт Гуманітарного штабу громади за 30.10. – 01.11.2023

Було  забезпечено  гуманітарною  допомогою  родини, що проживають на території Комишуваської селищної ради,  а   саме:

1. За сприяння Благодійної організації ADRA Ukraine  та Гуманітарної організації Всесвітня продовольча програма тижневими продуктовими наборами, які включають в себе хлібину та три консерви (одна бобова, дві м’ясних)  було забезпечено 3500 осіб, які проживають на території громади:
– смт. Комишуваха – 1170;
– Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» – 190;
– Зарічненський старостинський округ – 450;
– Новоіванівський старостинський округ – 234;
– Новотавричеський старостинський округ – 700;
– Новотроїцький старостинський округ – 266;
– Новояковлівський старостинський округ – 125;
– Щасливський старостинський округ – 190;
– Яснополянський старостинський округ -175;

2. За сприяння Благодійної організації ADRA Ukraine  та Гуманітарної організації Всесвітня продовольча програма продуктовими наборами  було забезпечено  281  родину,  які проживають на території громади (смт. Комишуваха, села Григорівське та Одарівка).

3. За сприяння Благодійної організації «Благодійний Фонд «Глобал Емпавермент Мішн ЮА» GEM боксами з їжею було забезпечено 491  родину,  які проживають на території громади, а саме:
– смт. Комишуваха, села Григорівське та Одарівка – 281;
– Новояковлівський старостинський округ – 210;

4. За сприяння Міжнародної організації UNICEF дитячими памперсами було забезпечено  12 дітей, які проживають на території громади (смт. Комишуваха, села Григорівське та Одарівка).
5. За сприяння ПП Юніон Трейд плюс дитячим харчуванням Nestlé забезпечено 1 дитину, яка проживає на території громади, а саме: Щасливський старостинський округ.

6. За сприяння Благодійної  організації  БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД КРЕЙЗІ ПІПЛ  підгузками для дорослих було забезпечено 3 осіб, що потребують стороннього догляду,  які проживають на території громади, а саме: смт. Комишуваха.