Звіт Гуманітарного штабу громади за 16.10.2023

Було  забезпечено  гуманітарною  допомогою  родини, що проживають на території Комишуваської селищної ради,  а   саме:

1. За сприяння Благодійної організації ADRA Ukraine  та Гуманітарної організації Всесвітня продовольча програма тижневими продуктовими наборами, які включають в себе хлібину та три консерви (одна бобова, дві м’ясних)  було забезпечено 3500 осіб, які проживають на території громади:
– смт. Комишуваха – 1222;
– Зарічненський старостинський округ – 450;
– Новоіванівський старостинський округ – 234;
– Новотавричеський старостинський округ – 700;
– Новотроїцький старостинський округ – 266;
– Новояковлівський старостинський округ – 125;
– Щасливський старостинський округ – 187;
– Яснополянський старостинський округ -175;
– Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» – 141;

2. За сприяння Благодійної організації ADRA Ukraine  та Гуманітарної організації Всесвітня продовольча програма продуктовими наборами  було забезпечено  346 родин,  які проживають на території громади, а саме: смт. Комишуваха.

3. За сприяння Благодійної організації «Благодійний Фонд «Глобал Емпавермент Мішн ЮА» GEM боксами з їжею було забезпечено 345 родин,  які проживають на території громади, а саме: смт. Комишуваха.

4. За сприяння Міжнародної організації UNICEF дитячими памперсами було забезпечено  5 дітей, які проживають на території громади, а саме:  смт. Комишуваха

5. За сприяння ПП Юніон Трейд плюс дитячим харчуванням Nestlé забезпечено 1 дитину, які проживають на території громади, а саме: смт. Комишуваха.

6. За сприяння Благодійної  організації  БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД КРЕЙЗІ ПІПЛ підгузками для дорослих було забезпечено 11 осіб, що потребують стороннього догляду, а саме:
– смт. Комишуваха – 8;
– Зарічненський старостинський округ – 1;
– Яснополянський старостинський округ -2;