Звіт Гуманітарного штабу громади за 16.01 – 01.02.2024 року.

Було  забезпечено  гуманітарною  допомогою  родини, що проживають на території Комишуваської селищної ради,  а   саме:

1.  За сприяння Благодійної організації «БФ Посмішка ЮА» та WFP – Всесвітня продовольча організація  гуманітарною  допомогою  у вигляді продуктових кошиків було забезпечено 1545 родин,  які проживають на території громади,  з них:
–  смт. Комишуваха –  266 (з них  123 – КУ «Центр надання соціальних послуг»);
–  Новоіванівський старостинський округ –  240;
–  Новотроїцький старостинський округ – 250;
–  Новояковлівський стростинський округ – 104;
–  Щасливський старостинський округ – 235;
–  Зарічненський старостинський округ – 450;

2.  За сприяння Благодійної організації «Благодійний Фонд «Глобал Емпавермент Мішн ЮА» GEM боксами з їжею довготривалого зберігання було забезпечено  690  родин,  які проживають на території громади    з них:
–  смт. Комишуваха –  586;
–  Новояковлівський стростинський округ – 104;

3.  За сприяння Міжнародної організації UNICEF дитячими памперсами було забезпечено 13 дітей, які проживають на території громади (смт. Комишуваха).

4.  За сприяння Запорізької Обласної Організації ТЧХУ в рамках проекту «ЕСНО»  дитячими  наборами  було  забезпечено  108 родин з дітками  віком  від  0 до 3- х років,  які проживають на території громади.

5.  За сприяння Запорізької Обласної Організації ТЧХУ   гігієнічними   наборами  було  забезпечено  115 родин з  числа вразливих категорій,  які проживають на території громади (Щасливський старостинський округ).

6.  За сприяння Цивільно-військового співробітництва  Десантно-штурмових військ було роздано святкові подарункові набори  🎁зібрані волонтерами Варшавської фундації Uniters  для українських дітей, що проживають у прифронтових регіонах.  Загалом було роздано 280  подарунків діткам віком від 3-х до 10 – ти років, що проживають на території громади.

7.  За сприяння 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади  було   роздано святкові подарункові набори  з Польщі, які прибули в Україну в рамках акції «Свято на лінії вогню», влаштованої волонтерами Варшавської фундації Uniters.  Загалом було роздано 57  подарунків діткам молодшого шкільного віку,  що  проживають  на  території громади.

8.  За сприяння  Батальйона  імені Шейха Мансура:
–  продуктовими наборами було забезпечено 90  родин, що  перебувають на обслуговуванні  КУ «Центр надання соціальних послуг»;
–  святковими подарунковими наборами (солодощами) було забезпечено   72  дитини,     що  проживають  на  території громади.