Звіт Гуманітарного штабу громади за 15.03.2023

Було забезпечено гуманітарною допомогою родини, що проживають на території Комишуваської селищної ради, а саме:

1. За сприяння Благодійного Фонду «Джерело Єдності» сімейними наборами GEM GLOBAL EMPOWERMENT MISSION THE HOWARD G BUFFETT FOUNDATION було забезпечено 528 родин, які проживають на території громади, з них:
– Новояковлівський старостинський округ – 105
– Зарічненський старостинський округ – 423

2. За сприяння Благодійної організації ADRA Ukraine спільно з KOA/KOA CORPORATION спальними мішками було забезпечено 150 дітей, які фактично перебувають на території громади.

3. За сприяння Благодійної організації ADRA Ukraine продуктовими наборами було забезпечено 39 осіб, які проживають на території громади.

4. За сприяння Fundacja Znowu Razem, Fundacja CHOPS Kalisz, Fundacja CIFI Deutschland, Fundacja Polania, Misja Poslij Mnie, Polskie Centrum Pomocy Miedzynarodowej, Benda-Lutz Skawina, JCC Krakow, ГО Центр міського Сервісу, Микола Піддубний та Diana Prochownik ліками DUOVAL (Paracetamol/Ibuprofen) памперсами для осіб, що потребують стороннього догляду забезпечено 1 особу по Зарічненському старостинському округу.

5. За сприяння ГО «Єдина Ціль», ГО «ВИВЕЗЕМО!», Фонду Сергія Притули гігієнічними серветками було забезпечено 1 особу, що потребує стороннього догляду, по Зарічненському старостинському округу.