Звіт Гуманітарного штабу громади за 13-16.11.2023

Було  забезпечено  гуманітарною  допомогою  родини, що проживають на території Комишуваської селищної ради,  а   саме:

1. За сприяння Благодійної організації ADRA Ukraine та Гуманітарної організації Всесвітня продовольча програма продуктовими наборами  було забезпечено  1483  родини,  які проживають на території громади, а саме:
– смт. Комишуваха – 290;
– Зарічненський старостинський округ – 450;
– Новотавричеський старостинський округ – 600;
– Новояковлівський старостинський округ –  143;

2. За сприяння Благодійної організації «Благодійний Фонд «Глобал Емпавермент Мішн ЮА» GEM боксами з їжею було забезпечено 290  родин,  які проживають на території громади (смт. Комишуваха).

3. За сприяння Міжнародної організації UNICEF дитячими памперсами було забезпечено  9 дітей, які проживають на території громади (смт. Комишуваха).

4. За сприяння Запорізької обласної організації Товариства Червоного Хреста України  дитячими гігієнічними наборами від 0 місяців до 3 місяців було забезпечено 1  новонародженого, що проживає на території громади (смт. Комишуваха).

5. За сприяння Благодійної  організації  БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД КРЕЙЗІ ПІПЛ  підгузками для дорослих було забезпечено 1 особу, що потребує стороннього догляду,  які проживають на території громади (смт. Комишуваха).

6.  За сприяння Громадської організації «Запоріжжя. Платформа Спільних  Дій. Філія ТОВ «МЕТІНВЕСТ-СМЦ» у м. Дніпро  гігієнічними наборами «Єва»  було забезпечено 152 родини з числа вразливих категорій (люди з інвалідністю з дитинства  та діти з інвалідністю,  одинокі матері,  опікуни дітей),  які проживають на території громади, а саме:
– смт. Комишуваха  – 60;
– Зарічненський старостинський округ – 17;
– Новоіванівський старостинський округ – 8;
– Новотавричеський старостинський округ – 29;
– Новотроїцький старостинський округ – 20;
– Новояковлівський старостинський округ – 3;
– Щасливський старостинський округ – 10;
– Яснополянський стростинський округ – 5;