Звіт Гуманітарного штабу громади за 04-07.12.2023

Було  забезпечено  гуманітарною  допомогою  родини, що проживають на території Комишуваської селищної ради,  а   саме:

1. За сприяння Благодійної організації “Благодійний фонд  “АДРА Україна” та  Гуманітарної організації “Всесвітня продовольча програма” продуктовими наборами  було забезпечено 1605 родин,  які проживають на території громади, а саме:
– смт. Комишуваха, с. Одарівка, с. Григорівське –  349;
– Новоіванівський старостинський округ – 350;
– Новотроїцький старостинський округ – 456;
– Щасливський старостинський округ – 250;
– Яснополянський старостинський округ – 200;

2. За сприяння Благодійної організації «Благодійний Фонд «Глобал Емпавермент Мішн ЮА» GEM боксами з їжею було забезпечено 127  родин,  які проживають на території громади (смт. Комишуваха, с. Одарівка, с. Григорівське).

3. За сприяння Міжнародної організації UNICEF дитячими памперсами було забезпечено 38 дітей, які проживають на території громади, а саме:
– смт. Комишуваха, с. Одарівка, с. Григорівське – 13;
– Новотавричеський старостинський округ – 25;

4. За сприяння Благодійної організації “Благодійний фонд  “АДРА Україна” гуманітарною допомогою у вигляді непродовольчих наборів (гігієнічні, зимові, постільні) було забезпечено було забезпечено  150  родин, із числа вразливих категорій,  які проживають на території громади.

5. За сприяння Міжнародного благодійного фонду Доркас   гуманітарною допомогою у вигляді непродовольчих наборів (постільні) було забезпечено  151  родину, із числа вразливих категорій,  які проживають на території громади.

6.  За сприяння Благодійної  організації  БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД КРЕЙЗІ ПІПЛ  гуманітарною допомогою у вигляді підгузків для дорослих було забезпечено 3 особи, що потребує стороннього догляду та  проживають на території громади (смт. Комишуваха)

7. За сприяння Благодійного фонду  Save Ukraine/Спасемо Україну  та Міжнародної гуманітарної організації  World Vision Ukraine Response    гуманітарною допомогою у вигляді шкільних рюкзаків з канцелярським приладдям  було забезпечено   156  діток за віковою категорією 2-3 класи, які  проживають наразі на території громади.