Звіт Гуманітарного штабу громади за 02.02.- 09.02.2024 року

Було  забезпечено  гуманітарною  допомогою  родини, що проживають на території Комишуваської селищної ради,  а   саме:

1.  За сприяння Благодійної організації «БФ Посмішка ЮА» та WFP – Всесвітня продовольча організація  гуманітарною  допомогою  у вигляді продуктових кошиків було забезпечено 939 родин,  які проживають на території громади,  з них:
–  смт. Комишуваха –  354;
–  Зарічненський старостинський округ – 450;
–  Новояковлівський старостинський округ – 135;

2.  За сприяння Благодійної організації «Благодійний Фонд «Глобал Емпавермент Мішн ЮА» GEM боксами з їжею довготривалого зберігання було забезпечено  381  родину,  які проживають на території громади    (смт. Комишуваха, с. Одарівка, с. Григорівське).

3.  За сприяння  Благодійної Організації «Благодійний Фонд «ОМРІЯНА КРАЇНА»  та Благодійної організації  “World Jewish Relief ” гуманітарною  допомогою  у вигляді продуктових наборів та засобів гігієни було забезпечено 202 родини із числа вразливих категорій (з них  109 – КУ «Центр надання соціальних послуг»), які проживають на території громади    (смт. Комишуваха).

4.  За сприяння  ГО «ОБЕРІГ ЖИТТЯ»  гуманітарною  допомогою  у вигляді продуктових наборів  для родин з дітьми від 0 до 17-ти років    було забезпечено 829 родин, які проживають на території громади, з них:
–  смт. Комишуваха – 209;
–  Новотавричеський старостинський округ  – 271;
–  Зарічненський  старостинський округ – 111;
–  Новоіванівський старостинський округ – 62;
–  Новотроїцький старостинський округ – 87;
–  Новояковлівський старостинський округ – 11;
–  Щасливський старостинський округ  – 38;
–  Яснополянський старостинський округ – 40;
5.  За сприяння Благодійної організації «Благодійний фонд «Фундація допомоги захисникам України «Леся ЮА» гуманітарною допомогою  у вигляді   канцелярії було забезпечено  100 дітей, які проживають на території громади.

6.  За сприяння Міжнародної організації UNICEF дитячими памперсами було забезпечено 11 дітей, які проживають на території громади (смт. Комишуваха, с. Одарівка, с. Григорівське).