Запорізькі платники податків отримали 38,5 тисяч електронних ключів

Популярність електронних сервісів фіскальної служби дедалі зростає, тож все більше користувачів звертаються за отриманням ключів електронного підпису, які дають доступ до Електронного кабінету платника податків.

З початку року до Акредитованого центру сертифікації ключів ДФС звернулись понад 13 тисяч запоріжців, які отримали 38,5 тисяч електронних ключів.

Як зазначила в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко, лише у вересні пункти реєстрації користувачів прийняли 1,4 тисячі клієнтів, яким безкоштовно було видано 4,5 тисячі ключів електронного цифрового підпису. В середньому кожного дня у Запорізькій області електронні ключі отримують близько 80 користувачів.

Керівник фіскальної служби регіону підкреслила, що цифровий підпис надає доступ платникам до багатьох податкових он-лайн сервісів, зокрема отримання довідок, подання декларацій, перегляд інформації з реєстрів та електронних систем тощо.

Більше інформації про роботу Акредитованого центру сертифікації ключів, його регіональних відділень, особливості отримання ЕЦП для різних категорій користувачів можна дізнатись на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД http://acskidd.gov.ua.

За матеріалами Головного управління ДФС у Запорізькій області