До уваги!

11 грудня о 10:00 в приміщенні КЗ «Територіальний будинок культури» (смт Комишуваха, вул. Богдана Хмельницьокого 39)  відбудеться публічна консультація щодо втілення реформи охорони здоров’я на первинній ланці надання медичної допомоги. Громадська організація ГО “Центр UA” у партнерстві з Міністерством охорони здоров’я України разом із представниками ради Комишуваської територіальної громади, головними та практикуючими лікарями закладів охорони здоров’я обговорять чинну законодавчу рамку нововведень та ключові рекомендації з ефективного впровадження медичної реформи на місцях.

Питання публічної консультації:

  1. Як реорганізувати структуру надання медичної допомоги на первинній ланці для максимальної ефективності роботи мережі?
  2. Як забезпечити відповідність табелю оснащення до вимог НСЗУ?
  3. Як організувати фінансове планування закладу охорони здоров’я?

Модератори:

  • Марта Семеряк, аналітик ГО “Центр UA”;
  • Марія Левонова, координаторка полісі розробок ГО “Центр UA”.

За додатковою інформацією звертайтесь до Галини Азарової — (066) 114 94 24.

Захід відбувається за фінансової підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку “U-LEAD з Європою”. Програма “U-LEAD з Європою” спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.