До уваги! Рішення про затвердження тарифів на послуги з централізованого водопостачання, що надаються КП «Комишуваський комунальник» Комишуваської селищної ради Оріхівського району Запорізької області в селищах Новотавричеське, Кирпотине

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», постановою Кабінету Міністрів України № 869 від 01.06.2011 року «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 390 від 30.07.2012 року «Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад» (зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 16.08.2012 року за № 1380/21692) а також «Правилами надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», враховуючи «Заяву про встановлення тарифів» до виконавчого комітету Комишуваської селищної ради директора КП «Комишуваський комунальник» Галкіна О.В. від 19.08.2020 року, зважаючи на відповідні розрахунки надані КП «Комишуваський комунальник» Комишуваської селищної ради Оріхівського району Запорізької області, з метою прийняття  тарифів на послуги з централізованого водопостачання в селищах Новотавричеське та Кирпотине Оріхівського району Запорізької області до рівня економічно обґрунтованих, виконавчий комітет Комишуваської селищної ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити тарифи на послуги з централізованого водопостачання, що надаються КП «Комишуваський комунальник» в селищах Новотавричеське, Кирпотине  Оріхівського району  Запорізької області, в розмірі 29,984 грн. за 1 куб. м. (без податку на додану вартість) та 35,98 грн. за 1 куб. м. (з податком на додану вартість).
  2. Встановити, що це рішення набирає чинностіз 24.09.2020 року.
  3. Відділу інформаційно-організаційної роботи та зв’язків з громадськістю вжити заходи з ознайомлення громадян та керівників відповідних бюджетних установ з даним рішенням, оприлюднивши його на офіційному веб-сайті Комишуваської селищної ради Оріхівського району Запорізької області.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань промисловості, підприємництва, транспорту, житлово-комунального господарства та комунальної власності, а також начальника загального відділу Комишуваської селищної ради Оріхівського району Запорізької області Міхна Д.П.

 

Заступник селищного голови з питань

діяльності виконавчих органів                                                 Надія ЗАЯЦ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проєкт внесено:

Начальник загального відділу

селищної ради                                                                                Дмитро МІХНО