До уваги підприємців громади!

1 лютого 2019 року, у рамках реалізації Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», розпочато прийом концепцій грантових проектів на впровадження заходів, спрямованих на подолання викликів для малих та середніх підприємств, що працюють в Україні в нових галузях та галузях, що розвиваються.

Вищезазначена Програма національного масштабу, яка реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.» шляхом надання грантів, які слугуватимуть виконанню одного з наступних завдань: збільшення обсягу інвестицій в українські малі та середні підприємства, збільшення обсягів продажів, створення постійних робочих місць та покращення доступу до фінансових можливостей у відповідному секторі.

У 2019 році діяльність грантоотримувачів зосереджуватиметься на території Запорізької та Дніпропетровської областей.

Програма «Конкурентоспроможна економіка України» продовжуватиме приймати концепції грантових проектів до 29.02.2020 року або допоки будуть наявні кошти.

Детальна інформація щодо Програми та умов участі наведена на сайті «Громадський простір» у розділі «Конкурси» (за посиланням: https://prostir.ua/?grants=prohrama-usaid-keu-konkurentospromozhnist-msp, а також у Додатку).

Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України»