До уваги батьків!

Якщо Ви бажаєте, щоб Ваша дитина здійснювала навчання, виховання та розвиток   у  КЗ” ДНЗ “Казка” Комишуваської селищної ради Оріхівського району Запорізької області, Вам необхідно зареєструватися на сайті електронної реєстрації в дошкільні навчальні заклади (https..//reg.isuo.org/)

 Перед реєстрацією бажано ознайомитися з інформацією про дошкільний навчальний заклад.

Вам необхідно пройти on-line-реєстрацію, заповнивши реєстраційну форму.

Наявність електронної реєстрації в дошкільні навчальні заклади є обов’язковою умовою зарахування вашої дитини до дошкільного навчального закладу.

При успішній реєстрації заявці встановлюється статус «Зареєстровано в черзі», дата та час реєстрації не підлягає зміні за жодних умов.     

Для підтвердження інформації, зазначеної в заяві, необхідно протягом 10 робочих днів з дня подання заяви звернутися до відповідальної особи в дошкільному навчальному закладі з оригіналами документів та ксерокопією (свідоцтво про народження дитини, документ, що підтверджує наявність пільг) або прикріпити до заяви скан-копії вищевказаних документів. Якщо заповнена Вами форма заяви за змістом не буде відповідати оригіналам документів, Вашу заяву буде анульовано. Якщо інформація, зазначена в заяві, підтверджена оригіналами документів, то дитина отримує постійну реєстрацію в електронній черзі за первісною датою подання заяви в електронному вигляді.

Як розповіла завідувач КЗ “ЗДО ” Казка”” Комишуваської селищної ради Олена Філіппова: “Якщо ж з якихось технічних або інших причин ви не зможете зареєструватися самостійно, то потрібно звернутися до мене за телефоном 60- 4-01. І вам обов’язково нададуть допомогу у реєструванні дитини”.