До кінця травня всі медичні послуги будуть надаватися в одному приміщенні.

Нарешті завершено ремонт другого поверху чотирьохповерхової будівлі Комишуваської амбулаторії. З понеділка в новеньких кімнатах почала працювати стоматологія. Що ж ще буде розміщено на цьому поверсі, і взагалі, як буде виглядати в майбутньому ця медична установа? На ці питання відповів головний лікар КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Комишуваської селищної ради Дмитро Музика.

«На першому поверсі буде розміщена швидка невідкладна допомога, лабораторія, та травматологія. На другий поверх піднімуться сімейні лікарі та обслуговуючий персонал закладу. А ось у великому фойє буде працювати реєстратура. Тут же, як ви бачите, вже працює стоматологія.» Як розповів Дмитро Музика, на третьому поверсі плануються найближчим часом розвернутися ремонтні роботи і після їх закінчення тут будуть працювати вузькі спеціалісти: гінеколог, дерматолог, окуліст і т.п. Окрім цього на третьому поверсі керівництво планує створити денний стаціонар на 5-7 місць.

Цікавим стало те, що четвертий поверх, і з цим погоджується селищний голова Юрій Карапетян, планується відремонтувати, і створити відомчі квартири для спеціалістів, які погодяться переїхати і працювати в установах Комишуваської територіальної громади.

Ще, розповів головний лікар Дмитро Музика, вже на початок літа автопарк КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Комишуваської селищної ради поповниться новенькою машиною «Renault Duster», яка буде використовуватися невідкладною допомогою лікарні. Гроші на закупівлю автівки виділили з обласного бюджету.