До відома аграріїв

З метою якісного проведення аграріями Запорізької області комплексу весняно-польових робіт в умовах воєнного стану на підконтрольній Україні території пропонується наступний алгоритм:

Аграріям області необхідно звернутися до Запорізької обласної військової адміністрації з заявою на проведення необхідних робіт (заяви надсилати на e-mail: infra.darp@gmail.com).

У заяві зазначається: час (світла пора року не в комендантські години), дата проведення робіт (приклад- з 10 по 15 квітня), кількість транспортних засобів, їх марка та державний номер; список осіб які будуть проводити роботи, географічні координати районів проведення робіт.

З отриманням комплекту документів Запорізька обласна військова адміністрація надсилає запит до військового командування оперативного угруповання військ «Дніпро» на отримання дозволу щодо проведення весняно-польових робіт.

У разі отримання від військового командування позитивного рішення Запорізька обласна військова адміністрація організовує проведення нетехнічного обстеження території піротехнічними підрозділами ДСНС на предмет виявлення вибухонебезпечних предметів.

Отримавши погодження військового командування та акти перевірки території піротехнічними підрозділами ДСНС Запорізька обласна військова адміністрація інформує заявника про дозвіл на проведення робіт у визначені терміни та у визначеному районі.

У разі відсутності погодження військового командування або акту перевірки території піротехнічними підрозділами ДСНС Запорізька обласна військова адміністрація інформує заявника про неможливість проведення робіт.