Допомога від БФ “SAVE UKRAINE”

Благодійний фонд  “Save Ukraine ” надає тимчасове житло для сімей з дітьми, евакуйованих з Донецької, Луганської, Харківської, Херсонської, Миколаївської, Сумської та Запорізької областей ⇓⇓⇓

  • Центр Надії та Відновлення, що знаходиться в с.Гатне ( 10 хв. від м. Києва)- це окремі смарт квартири, розраховані на сім’ї з дітьми до 4 осіб. Кожна квартира облаштована всім необхідним для комфортного проживання. Також у Центрі є кухні, дитячі кімнати, кімната психологів та душоопікунська. Кожна сім’я має можливість перебувати в Центрі до 3 місяців, впродовж яких сім’ ям надається супровід та індивідуальний план відновлення:
  • Центр Надії та Відновлення, що знаходиться в м. Києві може прийняти до 220 осіб. Сім’ ям надаються кімнати на 4, 6, 8, 10 осіб, кожна з яких облаштована всім необхідним для комфортного проживання. Також в Центрі є кухні, дитячі кімнати, кімната психологів, кімната для арт-терапії.
    Кожна сім’я має можливість перебувати в Центрі до 3 місяців, впродовж яких сім’ ям надається супровід та індивідуальний план відновлення:

Всі сім’ї отримують допомогу в різних напрямках:

  • Гуманітарну – продукти, засоби гігієни, одяг, взуття;
  • Юридичну – допомога в оформленні довідок ВПО, відновлення документів, оформлення фінансової допомоги;
  • Медичну – огляд дітей в лікарні ” Охматдит ” та допомога з заключенням декларації з сімейним лікарем в місцевій поліклініці;
  • Психологічну – допомога дитячих та дорослих психологів, консультації та заняття з арт-терапії;
  • Освітню – допомога у влаштуванні дітей до садочків та шкіл, відвідування Денного центру;

За цей час кожна сім’ я має можливість відновитись та адаптуватись, щоб працевлаштуватись та знайти собі житло для постійного проживання.

  • Крім того, БФ” Save Ukraine ” надає довгострокове житло в м.Ірпінь ( Київської обл) сім’ям з дітьми з інвалідністю.

Термін проживання в модульних будиночках та смарт квартирах зі всіма зручностями – 1 рік. Будиночки та квартири облаштовані всім необхідним для комфортного проживання: є санвузол, душова, кухня, холодильник, пральна машина, всі необхідні меблі, посуд, постільна білизна і т.д. Житло надається сім’ям до 4-5 осіб, де є дитина з інвалідністю.
Також є забезпечення сім’ї в декількох напрямках:
– Гуманітарна допомога: продукти харчування, засоби гігієни;
– Комунальні платежі від 6 місяців до 1 року;
– Перша медична допомога та медичне обстеження в лікарні Охматдит;
– Допомога в оформленні документів – довідок ВПО, відновлення документів, оформлення фінансової допомоги;
– Психологічна допомога дитячих та дорослих психологів;
– Освітня допомога у влаштуванні дітей до шкіл та садочків.

За більш детальною інформацією можна звертатись до  Координатору з евакуації і розселення в БФ “Save Ukraine” за номером телефону 0981221105 (Даша)