Допомога від БФ “Янголи спасіння”. Умови

Благодійний Фонд “Янголи спасіння” є партнером Програми Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН).

Метою програми є допомога у наданні матеріалів для ремонту громадянам, які мешкають у будинках, пошкоджених внаслідок збройної агресії російської федерації, або бажають повернутися до таких будинків відразу після закінчення ремонту.
❗️Програма розрахована на громадян, які в змозі самостійно виконати ремонті роботи, використовуючи матеріали, надані УВКБ ООН. Передбачається надання матеріалів лише для обмеженого та часткового ремонту житлового будинку.
❌ До Програми НЕ ВКЛЮЧАЮТЬСЯ внутрішні оздоблювальні роботи, повне відновлення електропроводки, газо- та водопостачання, ремонт більше ніж однієї кімнати.
❗️Участь у програмі беруть виключно будинки садибного типу.

✅ Отримати допомогу у вигляді матеріалів для ремонту від БФ “Янголи спасіння” ви можете ВИКЛЮЧНО У РАЗІ, ЯКЩО:
– не отримували допомогу на ремонт житла від будь-яких інших фондів
– не можете скористатися послугою єВідновлення у зв’язку з відсутністю права власності на будинок або інших необхідних документів

📞 Якщо Ви відповідаєте обом зазначеним критеріям і бажаєте отримати допомогу від БФ “Янголи спасіння”, звертайтеся у відділ ЦНАП за номером телефону 0502535721