«ДЖЕРЕЛО» ЗАГРАЛО НОВИМИ БАРВАМИ

Вагомий результат Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво»  – оновлення сільських шкіл нашого регіону. Це підкреслив Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов, який спільно з головою облдержадміністрації Олександром Старухом оглянув навчально-виховний комплекс «Джерело» у Комишуваській громаді.

Оновлення приміщень триває з 2018 року. Вже утеплили фасад та замінили вікна, а з 2019 року розпочали заміну систем опалення, водопостачання та водовідведення, освітлення; ремонт харчоблоку та спортивної зали. До кінця весни заплановано завершити всі роботи.

Школа є опорним закладом з 4-ма філіями. Тут навчається 855 учнів,  працює 73 вчителя, обладнано сучасні кабінети хімії, біології, математики та 3 комп’ютерні класи, встановлено інтерактивні проектори та дошки, відкрито 3 інклюзивні класи.

«Велике будівництво» – це нове життя та перспективи розвитку для громад. Держава завжди готова підтримати соціальні проєкти місцевого самоврядування.  Запорука успіху – спільна робота та активна позиція місцевих громад” – наголосив Олексій Чернишов.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю