День селища Комишувахи відзначили святковим концертом та феєрверком

Сьогодні 19 вересня 2020 року, Комишуваха святкує свій 250 річний ювілей та 77 – у річницю визволення селища від загарбників  у Другій світовій війні. На це, по справжньому родинне свято, зібралося багато мешканців та гостей Комишувахи.

Святкування відбулося на новій площі. Спочатку привітали ветеранів та почесних гостей свята, серед яких були присутні голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян, депутат Запорізької обласної ради Віталій Лупинос, ветеран Великої Вітчизняної війни Осипенко Михайло Трохимович та Отець Димітрій.

Селищний голова Юрій Карапетян привітав всіх зі святом:

Шановні мешканці смт Комишуваха!

Від щирого серця та з великим задоволенням вітаю вас з нагоди святкування світлого родинного свята – Дня селища Комишуваха та 77 – ої річниці визволення його від загарбників  у Другій світовій війні.

В цей святковий день від усієї душі зичу вам та вашим родинам міцного здоров”я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне селище, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Після чого, ветеран Великої Вітчизняної війни Осипенко Михайло Трохимович підняв прапор Комишуваської ОТГ.

Після цього, почесні гості та мешканці селища вшанували покладанням квітів та хвилиною мовчання загиблих у Другій світовій війні.

Святковий концерт  відбувався також на новій, гарній площі. Багато нагороджень та теплих побажань, танців і пісень залишили в серцях присутніх гордість, любов за рідний край. А святковий феєрверк зачарував та запалив комишувасьців до продовження святкування на нічній дискотеці.