День рибалки в Комишуваській громаді відзначили районними змаганнями з риболовлі

7 липня 2018 року на р. Конка, поблизу с. Зарічного, відбулися районні змагання з риболовлі, організовані Оріхівським РО УТМР. Як розповів голова організації  Віталій Мірошніченко, такий захід проводиться кожного року. У  боротьбі за кращий улов взяли участь 16 команд з с. Новояковлівки, смт Комишувахи, с. Новотавричеська, с. Таврійського, с. Новоіванівки, с. Омельник, м. Оріхів, с. Преображенка, с. Новоданилівка тощо. Змагалися не тільки дорослі, а й юнаки. Найменшому рибалці виповнилося 5 років.

За кожною командою спостерігали судді. А головний суддя – Станіслав Просвірнін,  член Оріхівського РО УТМР – підбивав підсумки. У нагородженні переможців взяв участь голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян.

За результатами,  у тригодинних змаганнях перше місце вибороли команда  з c. Таврійске, друге  – з с. Омельник, третє  – з м. Оріхів. Цінними подарунками: вудками, стільчиками та іншим риболовецьким реманентом були нагородженні й юнаки, й дорослі. Найбільшим став улов Сергія Семенця, який наловив майже 1,5 кг риби. А спільними зусиллями було виловлено близько 16 кг риби.

Усі учасники залишилися задоволені і рибалкою і смачною юшкою, якою пригощали після виснажливого, і в той же час захоплюючого та пізнавального заходу.