Готовність до опалювального сезону, нові тарифи на вивіз сміття та багато іншого обговорили на засіданні виконкому

Сьогодні, 19 вересня 2018 року, в малій залі Будинку культури відбулося засідання виконавчого комітету Комишуваської селищної ради. Членами виконкому обговорювалися 13 питань. Першим важливим питанням стало готовність об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону. Як доповів начальник відділу житлово-комунального господарства Комишуваської селищної ради Анатолій Хворостянов,  через зношеність опалювального обладнання, наразі проблемними залишаються два об’єкти  – школа в с. Зарічне та адмінбудівля в с. Новотавричеське. На засіданні голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян поставив завдання у найкоротші строки провести технічне переобладнання цих двох установ, щоб в опалювальний період не виникло зволікань.

Не менш значущим було обговорення та затвердження рішення щодо затвердження тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів.

Як розповів директор КП «Комишуваський комунальник» Олександр Галкін: «Вищезазначені тарифи будуть діяти, поки що, тільки для мешканців житлових масивів смт Комишуваха, а також жителів приватного та багатоповерхового сектору с. Зарічне. Розрахунок вартості вивезення твердих побутових відходів на одного чоловіка на місяць становитиме 15,60 грн. Все сміття відтепер буде вивозитися до санкціонованих сміттєзвалищ у м. Запоріжжя. В обовязковому порядку усі мешканці повинні заключити договора з КП «Комишуваський комунвальник».

Окрім цього, на виконкомі, розглянули питання встановлення дорожніх знаків по вул. Українській в смт Комишуваха та облаштування вул. Сусликова в с. Новотроїцьке «лежачими поліцейськими», про святкування Днів сіл та селищ по Комишуваській ОТГ; зміну адрес тощо.