В смт Комишуваха вшанували героїв-визволителів Другої світової війни мітингом та святковим концертом

9 травня в КЗ «Територіальний Будинок культури» відбувся мітинг-реквієм та концерт «Будь славен, День святої Перемоги». З Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні  та 75 -ю річницею вигнання нацистів з України присутніх в залі привітав голова Комишуваської селищної ради Юрій Карапетян та депутат Запорізької обласної ради Віталій Лупинос. З вітальним словом, традиційно, виступив і ветеран війни, герой-визволитель Михайло Трохимович Осипенко.

Вихованці Комишуваського Будинку культури, музичної школи, Будинку дитячої та юнацької творчості, учні КЗ “НВК “Джерело”подарували мешканцям громади танцювальні, сольні виступи, – вшановуючи живих та загиблих, які боронили рідну землю від ворогів.

Під час святкового заходу відбулося урочисте покладання гірлянди Пам’яті та вінків і квітів до меморіалу Слави визволителям рідної Комишувахи та України.

Наприкінці святкового заходу гостей і мешканців смт Комишуваха пригостили солдатською кашею та гарячими напоями.

Окрім урочистостей,  цього дня чотири ветерани з с. Зарічне та Магдалинівка і смт Комишуваха, отримали привітання та матеріальну допомогу від селищного голови Юрія Карапетяна і депутата Запорізької обласної ради Віталія Лупиноса.