В Мелітополі відбудеться торговий форум “Контрактний майданчик для виробників та покупців, ягід, овочів та фруктів»

Запорізький інформаційно-консультаційний центр «Агро-Таврія», який є партнером «Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва» UHBDP (Канада) в Запорізькій області, запрошує виробників ягідної та плодоовочевої продукції Запорізької області, операторів та агентів плодоовочевого ринку, експортерів, торгівельні мережі, переробні підприємства, оптово-роздрібні ринки, оптові компанії, агрегаторів продукції, HoReCa (готелі, ресторани, кафе), інтернет- магазини прийняти участь у торговому форумі “Контрактний майданчик для виробників та покупців, ягід, овочів та фруктів».

Цей великий та значний захід обласного значення, який направлений на вирішення глобальних проблем виробників та покупців плодоовочевої та ягідної продукції, шляхом створення інформаційно-контрактного майданчика для налагодження торгових та інших зв’язків відбудеться в рамках щорічного Мелітопольського фестивалю «Черешнево-2018» 15 червня 2018 року о 10-00 годині в приміщені Таврійського державного агротехнологічного університету (м. Мелітополь, просп. Б.Хмельницького 18).

Учасники форуму матимуть майданчик для презентації своїх компаній та надана можливість проведення переговорів у форматі В2В. Завдяки цьому заходу Запорізькі ягоди, овочі та фрукти займуть гідне місце на прилавках українських магазинів, та створить умови для їх просунення на міжнародні ринки.

Дізнатися про програму торгового форму та здійснити попередню реєстрацію для участі у заході Ви можете за посиланням в Інтернеті: http://business.forum.tilda.ws або за номером телефону +380683753758, +380673759978.