В Комишуваській громаді відбувся відбірковий етап фестивалю “Таланти твої, Запорізький краю!”

З метою виявлення талановитих і обдарованих дітей та сприяння подальшому розвитку їх обдарувань, 21 березня 2019 року, в КЗ «Територіальний будинок культури» Комишуваської селищної ради, відбувся відбірковий етап фестивалю дитячої та юнацької творчості ” Таланти твої, Запорізький краю!”.

Учні закладів загальної середньої та позашкільної освіти показали свої вміння у різних видах мистецтва: хореографічному, вокальному, театральному, цирковому, літературній творчості. Для відбору найкращих виконавців були запрошені компетентне журі з Департаменту освіти і науки ЗОДА та КЗ ” Запорізький обласний центр художньо- естетичної творчості учнівської молоді”. За результатами відбору кращі колективи запрошуються на обласний огляд «Таланти твої, Запорізький краю» за такими номінаціями:

  • вокальне мистецтво «Зіркове сяйво»;
  • хореографія «Веселі закаблуки»;
  • інструментальна музика «Музична веселка»;
  • театральне мистецтво «Світ театру та Я».

Окрім цього, в фойє будинку культури, працювала виставка поробок декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва.

Переможців буде нагороджено Дипломами відповідних ступенів. Кращі з них зможуть брати участь у Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі народного мистецтва «Смарагдові витоки», «Єдина родина», Всеукраїнській виставці декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край».