В громаді облаштовують ґрунтові дороги

Кипить робота не тільки в будівлях шкіл та садочків. Працівники КП «Комишуваський комунальник» докладають усіх зусиль аби облаштувати ґрунтові дороги нашої громади. Які ж вулиці було зроблено? Скільки матеріалу витрачено? На ці, та багато інших питань відповів уповноважений з ремонту доріг КП «Комишуваський комунальник» Олексій Чабанець: «На сьогоднішній день було прогрейдовано, відсипано шлаком та утрамбовано вул. Московську протяжністю більше 1 км.  А ось по цьому провулку, який з’єднує вулиці Московську та Севастопольську, часто ходять діти до зупинки шкільного автобусу. Тому керівництвом селищної ради було вирішено облаштувати його, таким же способом. Проблемними по вул. Московській стали не тільки ями на дорозі, а й чагарники та дерева, які майже повністю перетинали одну з ділянок проїжджої частини. Довелося прочистити узбіччя від порослі. Аби вода, після дощу чи танення снігу, не застоювалася на дорозі, були прориті водостічні канави».

Працівники комунального підприємства відсипали шлаком й частину дороги по вул. Степній. Як розповів Олексій Чабанець: «До нас із проханням відремонтувати непрохідну й непроїзну у негожу погоду ділянку дороги, звернувся мешканець вулиці, інвалід, який пересувається на візку. На прохання відгукнувся голова селищної ради Юрій Карапетян. Як результат – на сьогодні ця проблемна ділянка облаштована.»

Всього за словами Олексія Чабанця, на ремонт вищезазначених вулиць було використано близько 1000 тон шлаку та облаштовано 1,5 км ґрунтових доріг.