ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні, 26 червня 2020 року, відзначає свій 94 день народження ветеран Другої Світової війни Осипенко Михайло Трохимович!

Михайло Трохимович народився в с.Хитрівка Комишуваської селищної ради. Напередодні війни в 1941 році закінчив семирічку. В роки окупації відчув, що таке «новий порядок». Після звільнення села в жовтні 1943 року сімнадцятирічним юнаком став на захист Батьківщини. В складі 192-го стрілецького полку при звільненні с. Новоолександрівка отримав поранення. Після лікування в П’ятигорську продовжив бити ворога в складі 1-го Українського фронту. Брав участь в розгромі ворога на Сандомирському плацдармі, у звільненні Польщі, Чехословаччини. День Перемоги зустрів у німецькому місті Нойштреліц. Після закінчення війни продовжував військову службу на території Німеччини. Лише в 1950 році демобілізувався і навчався на курсах механізаторів. До виходу на заслужений відпочинок працював шофером в колишньому колгоспі «Радянська Україна».

З вітанням до Михайла Трохимовича завітали  селищний голова Юрій Карапетян та депутат Запорізької обласної ради Віталій Лупинос. Від щирого серця побажали: “щоб у задумах завжди була мудрість, вдома увага й підтримка, у серці – світло від людської вдячності. Завжди щоб було міцним здоров’я, Божого благословення, любові та злагоди.”