Відбулося засідання 39 сесії 8 скликання Комишуваської селищної ради

Сьогодні, 29 березня 2019 року, відбулося засідання тридцять дев’ятої сесії восьмого скликання Комишуваської селищної ради. 17 депутатів розглянули та затвердили 40 питань, серед яких: земельні питання, які стосуються створення громадських пасовищ, розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на землях сільськогосподарського призначення комунальної власності громади, проведення цільового призначення земельних ділянок та  відведення їх у власність мешканцям громади, затверджені схеми земельних ділянок, які обслуговує КП «Комишуваський комунальник» тощо.

Окремим блоком стало прийняття фінансових питань, які стосувалися внесення змін і доповнень до місцевого бюджету ОТГ, співфінансування селищного та обласного бюджетів для  придбання шкільного автобусу, про надання дозволу на розробку проектно-кошторисної документації на здійснення ремонту об’єктів комунальної власності.

Також, на сесії були затверджені матеріали містобудівної документації генерального плану смт Комишуваха, зміни у структурі та штатному розпису Комишуваської селищної ради, перелік послуг, концепція та графік роботи ЦНАПу.