Відбулося засідання виконкому селищної ради.

31 січня, о 1000 годині у малій залі Комишуваського територіального будинку культури відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, яке пройшло під головуванням секретаря ради Король Вікторії Леонідівни. У роботі взяли участь 11 членів виконавчого комітету селищної ради із 13 осіб загального складу.

В ході засідання були розглянуті питання та прийняті відповідні рішення щодо звільнення від сплати за харчування у дошкільних навчальних закладах.

Під час засідання, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання надання кандидатури опікуна над житлом, яке належить дітям позбавленим батьківського піклування; про доцільність повернення малолітньої дитини у сім’ю матері; винесення попередження щодо необхідності належного виконання батьківських обов’язків; надання згоди на психіатричне обстеження та лікування малолітньої дитини.

Також головний спеціаліст з питань реєстрації місця проживання відділу з питань державної реєстрації Комишуваської селищної ради – Безугла Аліна Євгенівна, ознайомила присутніх з проектом рішення щодо затвердження Інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення за ст. 197, ст. 198 КУаАП, який був погоджений виконавчим комітетом. Крім цього, розглянуті питання про накладання адміністративних стягнень за статтями 197, 198 Кодексу України про адміністративні стягнення.

На виконання «Перспективного плану Комишуваської селищної ради Оріхівського району Запорізької області та її виконавчого комітету на 2018 рік», виконавчим комітетом було заслухано та взято до відома інформацію щодо стану виконання ЗУ «Про доступ до публічної інформації».

В ході засідання членами виконавчого комітету розглянуто питання стосовно взяття учасника АТО на квартирний облік та відмови у встановлені тарифів на теплову енергію.