Відбулося засідання виконавчого комітету Комишуваської селищної ради

Сьогодні, 21 січня 2019 року, відбулося засідання виконавчого комітету Комишуваської селищної ради. Членам виконкому на розгляд та затвердження було винесено 7 питань.  Серед них: звітування про стан роботи виконавчого комітету селищної ради з заявами та зверненнями громадян за 2018 рік;  про визначення видів безоплатних суспільно-корисних робіт та затвердження переліку об’єктів і підприємств, на яких будуть відбувати покарання, у вигляді громадських робіт, засуджені особи; про затвердження списку громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, які будуть обслуговуватися соціальними працівниками КУ «Центр надання соціальних послуг» Таврійської ОТГ.

На засіданні членами виконавчого комітету було вирішено накласти стягнення, у вигляді попередження, відносно громадян, які вчинили адміністративне правопорушення за ст. 197 КУ п АП – невчасно вклеєна фотографія в паспорт та недбале його зберігання.

Окрім цього, виконавчим комітетом було розглянуто питання щодо благоустрію населених пунктів Комишуваської громади, зокрема утримання доріг на 2019 рік.