Відбулося засідання виконавчого комітету

3 липня 2019 року відбулося засідання виконавчого комітету Комишуваської селищної ради. На порядок денний були винесені наступні питання: про затвердження кошторисної та проектної документації для поточного ремонту приміщень корпусу технічних гуртків КЗ «Комишуваський  будинок дитячої та юнацької творчості», капітального ремонту площі в межах паркової зони Комишуваської  селищної ради та приміщень КЗ «Територіальний будинок культури».

На засіданні розглянули питання соціальної спрямованості. Так, були затверджені списки громадян похилого віку та осіб з інвалідністю громади, які будуть обслуговуватися на дому працівниками КЗ «Центр надання соціальних послуг» Таврійської ОТГ та дітей пільгових категорій, які направляються на відпочинок до дитячого закладу оздоровлення за рахунок коштів селищного бюджету.

Також членами виконкому  були ухвалені рішення щодо зміни адреси житлового будинку, накладання адміністративного стягнення у вигляді попередження мешканцям громади, які проживали без реєстрації тощо.