Відбулося друге засідання з розробки Стратегії розвитку Комишуваської ОТГ

Сьогодні, 11 липня 2018 року, у приміщенні Територіального будинку культури Комишуваської ОТГ, відбулося друге засідання робочої групи з розробки «Стратегії розвитку Комишуваської селищної ради Оріхівського району  Запорізької області  на 2017-2030 роки» з представниками Центру розвитку місцевого самоврядування.

У травні поточного року, після першої зустрічі, спеціалістами селищної ради було опрацьовано та складено соціально-економічний аналіз громади. Також, серед мешканців та представників бізнесу ОТГ проводилося опитування, обговорення у форматі «Світової кавярні». Після обробки анкетних даних узагальнені результати увійшли до SWOT -аналізу, який допоможе у подальшому плануванні стратегічного розвитку Комишуваської громади.

Розібратися із великим об’ємом напрацьованої інформації, правильно визначити пріоритетні сфери, які призведуть до швидкого розвитку допомагала радник з регіонального розвитку Запорізького ВП ЦРМС Ксенія Божкова.

В результаті обговорень, члени робочої групи розпочали  написання  Стратегічного Бачення та визначилися із сильними  і слабкими сторонами об’єднаної території.

Результати опитування:

Опитування-мешканців Комишуваської ОТГ;

Опитування бізнесу Комишуваської ОТГ