Відбулася чергова сесія Комишуваської селищної ради

15  січня, згідно з планом роботи, під керівництвом голови селищної ради Юрія Володимировича Карапетяна, відбулось чергове засідання двадцять першої сесії восьмого скликання. У роботі сесії взяли участь керівники структурних підрозділів  та комунальних установ селищної ради, в. о. старости та депутати.

Питання, що вносились до порядку денного двадцять першої сесії селищної ради, попередньо розглядались на засіданнях  постійних комісій селищної ради.

Депутати на пленарному засіданні заслухали звіт голови ради про діяльність виконавчих органів Комишуваської селищної ради за 2017 рік та звіти  в.о. старост сіл та селищ Комишуваської селищної ради про проведену роботу на підпорядкованій території  за 2017 рік.

В ході сесії начальник планово-економічного відділу Комишуваської селищної ради Гармаш Вікторія Вікторівна доповіла про встановлення надбавки працівникам бібліотек та педагогічним працівникам.

Відповідно до норм Закону України «Про відпустки» та Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» депутати селищної ради прийняли рішення про надання щорічної відпустки селищному голові Карапетяну Ю.В.

Також  за доповіддю головного лікаря КЗ «ЦПМСД» Комишуваської селищної ради Музики Дмитра Петровича на розгляд сесії винесли низку питань щодо затвердження таких програм як «Підтримка розвитку фельдшерсько-акушерських пунктів КЗ «ЦПМСД», «Забезпечення централізованих заходів з лікування  хворих на цукровий діабет»  та питання щодо внесення змін до  програм «Підтримка розвитку КЗ «ЦПМСД» Комишуваської селищної ради на 2017-2020 роки» та «Програми протидії захворюванню на туберкульоз».

Крім того,  опрацювали блок питань щодо припинення права користування земельними ділянками, надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам та про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Обласний депутат Лупинос Віталій Юрійович проінформував в. о. старост сіл, селищ громади та присутніх про здійснення ним особистого прийому громадян по територіях у лютому місяці.