Відбувся територіальний етап Всеукраїнського конкурсу-виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай i люби свій край» та «Писанковий рай»

18 березня 2021 року відбувся територіальний етап Всеукраїнського конкурсу-виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай i люби свій край» та «Писанковий рай».  У виставці-конкурсі взяли участь учні закладів загальної середньої освіти Комишуваської селищної ради  та вихованці Комишуваського будинку дитячої та юнацької творчості. На конкурс–виставку були представлені експонати з таких видів мистецтва:  в’язання спицями, гачком; м’яка іграшка; вироби з тіста; декоративний розпис; народний живопис; бісероплетіння; паперова пластика та оригамі, вироби з природних матеріалів; графіка; оздоблення крупою; квіллінг та інші техніки виконання.

Конкурсанти продемонстрували творчу фантазію, високий рівень поданих на конкурс робіт, неповторність та оригінальність задуму в їх виконанні.

Приємно зазначити, що з кожним роком  урізноманітнюються техніки виконання, задуми, ідеї. Роботи, створені власними руками дітей, відрізняються неординарністю художнього мислення, креативністю, фантазією та викликає неабияке захоплення.

Кращі роботи були відібрані складом журі на обласний етап конкурсу-виставки, який відбудеться в квітні місяці. Результати обласного етапу  будуть відомі після 09 квітня 2021 року.