Всеукраїнський конкурс дитячого плаката «Я – Україна!»

В рамках відзначення Дня Конституції України розпочато Всеукраїнський конкурс плакату «Я – Україна!»

Проявити свої творчі здібності може будь-яка дитина віком від 6 до 19 років. Підведення підсумків Конкурсу проходить у трьох вікових категоріях: 6-9, 10-15, 16-19 років. Кожен учасник може відправити не більше трьох плакатів (бажано відсилати зображення у форматі JPEG), розмір плакату 40х60 см або 60х40 см. Конкурсні плакати мають подаватися разом з додатком, в якому зазначається ім’я, прізвище та вік автора, назва та адреса закладу, в якому навчається дитина і контактна інформація.

Конкурс триватиме з 10 квітня по 22 червня 2018 року у два етапи: І-й етап триватиме з 10 квітня по 31 травня – подача робіт на електронну пошту batalionsitka@ukr.net; ІІ-й етап – з 1 по 22 червня. А оголошення та нагородження переможців відбудеться 22 червня 2018 року. Вже за результатами змагань ініціатори конкурсу організовуватимуть виставки плакатів учасників, публікації у ЗМІ та соціальних мережах з відповідними коментарями про автора.

Конкурс організовано з метою сприяння розвитку дитячої творчості та активізації потенціалу дітей, а також формування національно-патріотичної свідомості молоді.

Захід проводиться з ініціативи громадської організації «Волонтерський рух «Батальйон Сітка» за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Додаткову інформацію щодо конкурсу можна отримати за телефоном 096-032-89-83 Марина Одінцова або batalionsitka@ukr.net.