В Будинку культури вітали маленьких громадян з Днем захисту дитини

Сьогодні, 1 червня 2018 року, в Будинку культури Комишуваської селищної ради, вітали маленьких громадян з Міжнародним днем захисту дитини.

Насиченою концертною програмою привітали талановиті діти батьків, мешканців та гостей громади. На  святі, з вітальним словом, виступив селищний голова Юрій Карапетян. Він побажав хлопчикам та дівчаткам, міцного здоров’я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул. Та закликав дорослих кожного дня, зігрівати теплом і любов’ю дитячі серця, об’єднувати зусилля заради їхнього щасливого майбутнього.

Почесним гостем на святкуванні став голова Оріхівської районної державної адміністрації Максим Проценко, який привітав усіх присутніх з Міжнародним Днем захисту дитини та вручив подяки і  грамоти викладачам музичної школи та працівникам Будинку творчості Комишуваської селищної ради.

Під час свята юні таланти Будинку творчості, Будинку культури, музичної та загальноосвітньої школи, дитячого садочку тощо були нагороджені грамотами, подяками, дипломами та медалями за свої творчі успіхи.