Звіт Гуманітарного штабу громади за 02.09. 2024 року.

1. За сприяння Благодійної організації «БФ Посмішка ЮА» та WFP – Всесвітня продовольча організація  гуманітарною  допомогою  у вигляді продуктових наборів в кількості  198 наборів було забезпечено родини, які проживають на території громади, а саме:
– смт. Комишуваха  – 198;

2.  За сприяння Благодійної організації «Благодійний Фонд «Глобал Емпавермент Мішн ЮА» GEM боксами з їжею довготривалого зберігання було забезпечено 1421 родину,  які проживають на території громади, а саме:
– смт. Комишуваха –  113;
– Зарічненський старостинський округ – 476;
– Новоіванівський старостинський округ  – 240;
– Новотроїцький старостинський округ  –  245;
– Щасливський старостинський округ  – 192;
– Яснополянський старостинський округ – 155;

3.  За сприяння Міжнародної організації UNICEF дитячими памперсами було забезпечено 3 дітей,  які проживають на території громади ( смт. Комишуваха).

4.  За сприяння Релігійної Місія «Карітас-Спес» Римсько-Католицької Церкви в Україні гуманітарною допомогою у вигляді продуктових наборів було  забезпечено  220 родин із числа вразливих категорій, які проживають на території громади (смт. Комишуваха).

5. За сприяння Чеської гуманітарної організації “Людина в Біді” за фінансової підтримки американського народу по проєкту “BHA Dovira” гуманітарною допомогою у вигляді   індивідуальних гігієнічних наборів для людей з особливими потребами було  забезпечено  140 осіб, які проживають на території громади