Звіт Гуманітарного штабу громади за 27-31.05.2024

Було  забезпечено  гуманітарною  допомогою  родини, що проживають на території Комишуваської селищної ради,  а   саме:

1. За сприяння Благодійної організації «БФ Посмішка ЮА» та WFP – Всесвітня продовольча організація гуманітарною  допомогою  у вигляді продуктових наборів в кількості 476 наборів було забезпечено родини, які проживають на території громади, які проживають на території громади:
– смт. Комишуваха – 235;
– Новояковлівський старостинський округ – 241;

2.  За сприяння Благодійної організації «Благодійний Фонд «Глобал Емпавермент Мішн ЮА» GEM боксами з їжею довготривалого зберігання було забезпечено 312 родин,  які проживають на території громади, а саме:
– смт. Комишуваха – 302;
– Новояковлівський старостинський округ – 10;

3.  За сприяння Міжнародної організації UNICEF дитячими памперсами було забезпечено 5 дітей, яка проживають на території громади (смт. Комишуваха).

4. За сприяння БО “БФ “ССС” спільно з  міжнародною гуманітарною організацією «CARE» гуманітарною допомогою у вигляді гігієнічних  наборів для людей з особливими потребами було забезпечено 120  родин, які проживають на території громади, а саме:
– смт. Комишуваха – 57;
– Щасливський старостинський округ – 10;
– Новоіванівський старостинський округ – 4;
– Новотроїцький старостинський округ – 6;
– Зарічненський старостинський округ – 14;
– Яснополянський старостинський округ – 8;
– Новотавричеський старостинський округ – 21;

5. За сприяння БО БФ «Фундація України» в рамках   співпраці Мальтійської служби допомоги гігієнічними  наборами в кількості 152 набори було забезпечено 131 родину з  категорії родин з дітьми від 0 років до 18 років (повноліття) та  родини де є особа з інвалідністю,   які зараз фактично проживають  на території громади, а саме: смт. Комишуваха, село Григорівське та  село  Одарівка.