День селища Комишувахи відзначили святковим концертом та феєрверком

21 вересня 2018 року смт Комишуваха святкує 75 річницю визволення її від загарбників у Другій світовій війні та День селища. На це, по справжньому родинне свято, зібралося багато мешканців та гостей Комишувахи. Привітати зі святковим днем до селища завітали народний депутат України Володимир Бандуров, голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак, голова Оріхівської райдержадміністрації Максим Проценко, голови Таврійської та Оріхівської ОТГ –  Микола Свириденко і Сергій Герасименко та багато інших.

Розпочалася святкова програма на центральному майдані з флешмобу, який влаштували учні КЗ «НВК «Джерело». Після цього, почесні гості та мешканці селища вшанували покладанням квітів та хвилиною мовчання загиблих у Другій світовій війні.

А ось святковий концерт  відбувався у просторій та гарній глядацькій залі Будинку культури. Багато нагороджень та теплих побажань, танців і пісень залишили в серцях присутніх гордість, любов за рідний край. А святковий феєрверк зачарував та запалив комишувасьців до продовження святкування на нічній дискотеці.