Останній дзвоник продзвенів у школах Комишуваської громади

Останній дзвоник продзвенів сьогодні в усіх навчальних закладах Комишуваської селищної ради, а їх на території громади дев’ять: КЗ «Зарічненська ЗОШ І-ІІІ ст.», КЗ «Навчально-виховний комплекс  «Джерело», Магдалинівська філія КЗ «НВК «Джерело», Новоіванівська філія КЗ «НВК «Джерело», Новояковлівська філія  КЗ «НВК «Джерело», Щасливська КЗ «НВК «Джерело», КЗ«Новотавричеська ЗОШ І-ІІІ ст.», КЗ «Оленівський НВК «Школа І ст.-дитячий садок», КЗ «Яснополянська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

Наживо та електронними листами привітав зі святом школярів, випускників, вчителів та батьків громади селищний голова Юрій Карапетян: «Для багатьох школярів останній дзвоник- це провісник радості і веселощів, це чудовий день, коли позаду залишаються всі турботи і настає казкова пора канікули. Я хочу побажати вам щоб кожен літній день буде чарівним і повним щасливих, веселих подій! Для випускників цей шкільний дзвоник справді останній. Його дзвін виряджає вас у самостійну життєву дорогу. Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники! Бажаю вам знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Сердечно дякую вчителям за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість».

Приємним подарунком, на святковій лінійці опорного навчального закладу КЗ«НВК «Джерело», стало вручення від Комишуваської селищної ради футбольної форми для юних спортсменів школи.

Найрозумніші та найталановитіші діти були нагороджені похвальними листами.