Кубок з міні-футболу серед юніорів розіграно!

Другий рік поспіль, до Дня фізичної культури та спорту в Україні, у Комишуваській громаді проходить турнір з міні-футболу серед команд юніорів.

Сьогодні, 8 вересня 2018 року, на стадіоні «Олімпія», за Кубок Комишуваської ОТГ, боролися 6 команд з смт Комишуваха, с. Зарічне, с. Магдалинівка, с. Новояковлівка та с. Новотавричеськ.

До учасників турніру  та гостей, з побажанням отримати перемогу, насолоду від гри, звернулися селищний голова Юрій Карапетян,  депутат Запорізької обласної ради Віталій Лупинос та начальник відділу культури, молоді та спорту Анатолій Лазько.  До речі, саме Комишуваська селищна рада та обласний депутат виступили в ролі організаторів змагання.

За підсумками запеклої боротьби між командами, Кубок Комишуваської ОТГ отримали хлопці з с. Новотавричеськ. Друге та третє місця посіли дві команди з смт Комишуваха.

Окрім почесних грамот та медалей на усі команди чекали солодкі подарунки  – торти. Але і це ще не все – усіх  бажаючих, організатори турніру, нагодували смачною шурпою і пловом.