В форматі “Світової кав’ярні” пройшло обговорення мешканців Стратегії розвитку громади

Сьогодні, 18 травня 2018 року, у Будинку культури пройшло обговорення проблемних питань мешканцями Комишуваської громади, які потрібно першочергово вирішити для процвітання нашої громади. На зібрання прийшли вчителі,  медичні працівники, депутати і просто мешканці, яким не байдуже, яким чином та за якими напрямками буде розвиватися селищна рада й долучилися до першого етапу з написання важливого документу –  «Стратегії розвитку Комишуваської селищної ради Оріхівського району  Запорізької області  на 2017-2030 роки».

Допомогли провести обговорення,  або як воно називається у Європі «Світову кав’ярню», представники Центру розвитку місцевого самоврядування: радник з комунікації ЦРМС Наталія Селюкова та Наталії Селюкової та радник з надання муніципалітетних послуг запорізького ЦРМС Тетяна Бордюг.

В результаті жвавих дискусій, які зачепили економічну, соціальну теми, а також питання благоустрою, було обрано пріоритетні напрямки роботи, за якими на думку мешканців, потрібно працювати керівництву Комишуваської селищної ради: розвиток бізнесу, забезпечення населення робочими місцями,  проведення водогону, ремонт доріг тощо.