Відбулося засідання виконавчого комітету Комишуваської селищної ради

Сьогодні, 19 березня, відбулося засідання виконавчого комітету Комишуваської селищної ради.

На розгляд членів виконкому були винесені питання, які стосувалися соціальної сфери, зокрема, було затверджено список осіб похилого віку та осіб з інвалідністю, які потребують надання соціальних послуг. Окрім цього, на засіданні обговорювалося питання пов’язані з монетизацією субсидій. Керівництвом громади було вирішено організувати допомогу у оформленні карток для отримання субсидій, людям похилого віку, які не можуть самостійно дістатися до банківських відділень «Ощадбанку».

Нагадаємо, 1 січня уряд схвалив Постанову про надання житлових субсидій населенню у грошовій формі. За повідомленням прес-служби Мінсоцполітики, допомогу від держави для оплати комунальних платежів за лютий 2019 року пенсіонери отримають у березні разом з пенсією. Всі решта субсидіантів зможуть її отримати з 12 березня у найближчому відділенні Ощадбанку за пред’явленням паспорту та ідентифікаційного коду.

Оплата комунальних платежів повинна бути обов’язковою та вчасною. Якщо станом на травень 2019 року, у домогосподарства буде понад місяць прострочена заборгованість за послуги більше 340 гривень, субсидію на новий період 2019-2020р. не призначатимуть.