Інформація на 06 березня

Шановні мешканці громади!

  • У приміщенні Комишуваської селищної ради продовжується видача дитячого харчування (від 0 до 2-х років). Щоб отримати харчування треба обов’язково мати з собою паспорт і свідоцтво про народження дитини.
  • Телефони для зв’язку 050 253 57 21; 068 320 93 95. Ми працюємо щодня, тому якщо маєте термінові питання, а зв’язок відсутній – звертайтеся у приміщення селищної ради щоранку з 08.00 год.
  • Щодо відновлення електропостачання інформація наразі відсутня.
  • Бережіть себе, залишайтеся вдома, дотримуйтесь комендантської години та режиму світломаскування. У попередній публікації ми давали деякі поради на випадок обстрілів, ознайомтеся з ними.
  • Не втрачайте присутності духу! “Ми вже вибороли наше майбутнє, – зазначає Президент у своєму відеозверненні. – Але ще боремось за наше сьогодні. Воюємо за те, де пройде кордон. Між життям і рабством”.

Інформуємо вас про те, що Запорізька обласна військова адміністрація розпочала збір підписів на підтримку ініціативи Президента України Володимира Зеленського до НАТО щодо закриття неба над Україною для збереження життя цивільних громадян. З початку російського вторгнення в Україні загинули сотні мирних людей, а ворог як і раніше продовжує використовувати заборонені світовою спільнотою нелюдські бойові засоби. Жителі Запорізької області кажуть “ні” новим смертям та підтримують закриття неба над Україною.

Після ракетного обстрілу російськими військами Вінниці Президент України Володимир Зеленський укотре закликав західні країни закрити повітряний простір над нашою державою для російської авіації та ракет. Відеозвернення Президента за посиланням.